Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ronaldinho kapıyı açtı, Beşiktaş harekete geçti

/ Kaynak: DHA
Ronaldinho kapıyı açtı, Beşiktaş harekete geçti

SPOR Haberleri  / DHA

Beşiktaş, Ronaldinho'yu kadrosuna katmak için tekrar görüşmelere başladı.

İkinci başkan Ahmet Nur Çebi'nin yürüttüğü transfer görüşmelerinde büyük bir aşama kaydedilse de, Ronaldinho kendi ülkesinin basınına kafa karıştıran açıklamalar yapmaya devam ediyor. Fas'ta düzenlenen Dünya Kulüpler Şampiyonası'nın sona ermesinin ardından geleceği ile ilgili konuşan Ronaldinho abisi Roberto Assis'in her şeyi halledeceğini söyledi. Abisi Assis ile genel düşüncelerinin Atletico'da kalmaktan yana olduğunu ama futbolda her an herşeyin olmasının da mümkün olduğunu söyleyen Ronaldinho''Şu anda düşündüğüm tek şey futbolu unutup tatil yapmak. Abim ile transfer konularını konuştuk ve benim adıma gereken neyse yapacak.Ben şu anda sadece tatile çıkıp futbolu unutmak istiyorum.Bütün görüşmeleri ve anlaşmaları abim yapacak.''dedi. Brezilya basını Ronaldinho'nun bu açıklamalarını ,Atletico'ya yeniden imza atmak istese de kendisi ile ilgilenen diğer kulüplere 'açık kapı bırakması' olarak yorumlandı.
AHMET NUR ÇEBİ ROBERTO ASSİS'İ İSTANBUL'A ÇAĞIRDI
Beşiktaş cephesinde ise Ahmet Nur Çebi Ronaldinho transferinde tekrar atağa geçti ve Roberto Assis'i görüşme yapmak için İstanbul'a çağırdı.Bu görüşmeye elinde güçlü kozlar ile çıkmak isteyen Çebi,Ronaldinho'un ücretinin önemli bir kısmını karşılayacak sponsor ile çok büyük oranda anlaştı.Arada kalan ufak pürüzlerin de Roberto Assis ile yapılacak görüşmelerde ortadan kalkacağı öğrenildi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...