Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Öğrencileri, yıllar sonra Hocalarıyla aynı okulda

Öğrencileri, yıllar sonra Hocalarıyla aynı okulda

YAŞAM Haberleri

Atatürk Anadolu Lisesi'ne müdür yardımcısı olan Nurettin Bitikçioğlu, yıllar önce dersine girdiği 2 öğrencisiyle aynı okulda öğretmenlik yapıyor.

Yıllarca farklı il ve ilçelerde öğretmenlik yaptıktan sonra Torbalı Atatürk Anadolu Lisesi'ne müdür yardımcısı olarak tayin edilen Nurettin Bitikçioğlu, yıllar önce biyoloji dersine girdiği 2 öğrencisiyle aynı okulda öğretmenlik yapıyor Atatürk Anadolu Lisesi'ne bu yıl müdür yardımcısı olarak atanan Nurettin Bitikçioğlu, yıllar evvel öğretmenliğini yaptığı öğrencilerle şimdilerde aynı derslikleri yaşıyor. 32 yıldır çeşitli okullarda öğretmenlik yapan müdür yardımcısı Nurettin Bitikçioğlu, zamanında öğretmenliğini yaptığı öğrencilerle aynı okulda öğretmenlik yapıyor. Atatürk Anodulu Lisesi'nde beden eğitimi öğretmenliği yapan Osman Ünlü ve İngilizce öğretmeni Özge Hüsman Karasakal, yıllar önce biyoloji derslerine giren Nurettin Bitikçioğlu'nun eğitim anlayışını örnek alarak öğretmen olduklarını ifade ettiler.
"ESKİ GÜNLERİM AKLIMA GELİYOR"
Konya ve Antalya'da uzun yıllar öğretmenlik yaptıktan sonra 1986- 1991 yılları arasında Atatürk Anadolu Lisesi'nde Osman Ünlü'nün biyoloji derslerine giren Nurettin Bitikçioğlu, daha sonra Cengiz Topel Ortaokulu'na tayin edildi. Burada da yüzlerce öğrenciyi mezun eden Bitikçioğlu, 1996- 1997 yılları arasında şuan ki İngilizce öğretmeni Özge Hüsman Karasakal'ın derslerine girdi. Eğitim de 32 yılı geride bırakan 53 yaşındaki Nurettin Bitikçioğlu, nbsp;"2013- 2014 eğitim öğretim yılında Torbalı Atatürk Anadolu Lisesi'ne tayin edilince burada beklemediği bir sürprizle karşılaştı. Eski öğrencileriyle aynı okulda öğretmenlik yapan Nurettin Bitikçioğlu, "Öğrencilerimi öğretmen olarak gördükçe eski günlerim aklıma geliyor" şeklinde konuştu.
EĞİTİM HAYATIMDA HEP ÖRNEK ALDIM"
nbsp;
Yıllarca çeşitli illerde öğretmenlik yapan 3 öğretmenin yolları ilginç bir şekilde Torbalı Atatürk Lisesi'nde kesişti. Öğretmeni Nurettin Bitikçioğlu'yla aynı okulda öğretmenlik yapmanın kendisinde gurur kaynağı olduğunu belirten Beden Eğitimi Öğretmeni Osman Ünlü, "Nurettin Hocam eğitim hayatımda çok önemli ve farklı bir yere sahip. Kendisini öğretmenlik hayatım boyunca hep örnek aldım" ifadelerinde bulundu. İngilizce öğretmeni Özge Hüsman Karasakal ise, "Nurettin Hocamın bana gurur dolu bakması beni mesleğime daha fazla bağlıyor" diyerek öğretmeniyle aynı okulda öğretmenlik yapmanın kendisinde oluşturduğu duyguları dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...