Melo'nun sakatlığında son durum

/ Kaynak: AA
Melo'nun sakatlığında son durum

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'u 2-1 yenerek zirve yarışında önemli 3 puan kazanan Galatasaray'da gözler Kayseri Erciyesspor maçına çevrildi.

Sarı-kırmızılı takım, ligde ilk yarının son haftasında 28 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. nbsp;Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Trabzonspor maçında forma giyen oyuncuların yenileme çalışması, diğer oyuncuların ise ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 top kapma çalışması yaptığı bildirildi. Antrenmanın, 19 Yaş Altı Takımı'ndan oyuncuların da katılımıyla gerçekleştirilen çift kale maçla tamamlandığı belirtildi. nbsp;Trabzonspor maçında kaburgasına darbe alan Felipe Melo'nun durumunun bugün yapılacak tetkiklerden sonra belli olacağı kaydedildi. Melo'nun tedbir amaçlı olarak antrenmana çıkarılmadığı aktarıldı. Hamit Altıntop'un ise tedavisinin ardından salonda çalıştığı duyuruldu. nbsp;Sarı-kırmızılı takım, yarın yapacağı iznin ardından Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarına 25 Aralık Çarşamba günü devam edecek.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...