Başbakan Erdoğan: 'Bünyamin Aygün'ün müjdesini bekliyoruz'

Başbakan Erdoğan: 'Bünyamin Aygün'ün müjdesini bekliyoruz'

GÜNDEM Haberleri

Suriye'de kaçırılan gazeteci Bünyamin Aygün'ün serbest bırakılmasına ilişkin açıklama yapan Başbakan Erdoğan, 'Her an o müjdeyi bekliyoruz' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'de kaçırılan gazeteci Bünyamin Aygün'ünserbest bırakılmasına ilişkin açıklama yaptı. Erdoğan, "Az önce müsteşarım da aradı, her an arkadaşlarımız kendisini alabilirler. Şimdi bizde o müjdeyi bekliyoruz" dedi. nbsp; nbsp;Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen basın toplantısının ardından soruları cevaplayan Başbakan Erdoğan, Suriye'de kaçırılan gazeteci Bünyamin Aygün'ün serbest bırakılmasına ilişkin olarak, "Olumlu gelişme var, yani dakikalar diyebiliriz inşallah. Az önce müsteşarım da aradı, her an arkadaşlarımız kendisini alabilirler. Şimdi bizde o müjdeyi bekliyoruz. Aldıktan sonra da gerekli açıklama yapılır" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...