Dayaktan kaçan eşi için otobanda otobüs durdurdu!

Dayaktan kaçan eşi için otobanda otobüs durdurdu!

GÜNDEM Haberleri

Mersinde 30 yaşındaki O. B.,otobanda durdurduğu otobüste bulunan ve gördüğü şiddet yüzünden evi terk eden 1 yıllık eşi 25 yaşındaki G. B.'i, ölesiye dövdü.

Mersin'de oturan 30 yaşındaki O. B., şiddet uyguladığı için evi terk eden 1 yıllık eşi 25 yaşındaki G. B.'i, otobanda otobüsten indirip dövdü. Gözleri morarıp, dudağı patlayan B., eşinden şikayetçi oldu. nbsp; Olay, Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu'nda (TAG) dün meydana geldi. Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde oturan G. B., geçen yıl O. B. ile evlendikten sonra Mersin'e yerleşti. O. B.'in, evlilikleri 1 yılı doldurmadan eşine şiddet uygulamaya başladığı öne sürüldü. G.B., cuma günü düğünde takılan altınları da yanına aldıktan sonra küçük bir çanta ile evi terk etti. Ailesinin yanına dönmek için Mersin Otogarı'ndan İskenderun'a hareket eden ilk otobüse binen Gülcan Berk'in evi terk ettiğini, otobüse bindiğihi öğrenen O. B. de otomobille peşine düştü.

OTOBÜSÜN ÖNÜNÜ KESTİ
O. B., TAG Otoyolu'nun Adana girişinde otobüsü yakaladı. O. B, önünü kestiği otobüste bulunan eşi Gülcan Berk'e "Konuşacağız" diyerek araçtan inmesini istedi. Otobüsteki genç kadını zorla indiren O. B., otomobile bindirip Mithat Özsan Bulvarı üzerindeki ağaçlık alana götürdü. Çift, otomobilde tartışmaya başladı. O. B., eşine eve dönmesini isterken G. B., ise ayrılmakta kararlı olduğunu belirterek, "Ailemin yanına döneceğim" dedi.

O. B., ikna olmayan Eşini otomobilde yumruklayarak dövdü. G. B., yüzüne aldığı darbelerle yaralandı. O. B., gözleri moraran, dudağı patlayan Gülcan Berk'i otomobilden atıp, içinde düğün takılarının da bulunduğu çantayı alarak olay yerinden ayrıldı.

GÖZALTINA ALINDI
Bir süre sonra yaralı halde bulunan G. B., Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. G. B., "Bir yıldır işkence görüyorum, şikayetçiyim. Ailemin yanına dönmek istiyorum" diye ifade verdi.

Eşini döven O. B.'e telefonla ulaşan polis, olaydan bir saat sonra hastaneye gelmesini sağladı. Gözaltına alınan O. B., öfkesine yenik düştüğünü, pişman olduğunu öne sürdü. O. B., sorgusundan sonar adliyeye sevk edilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...