Ve Alex Telles geliyor! İşte maliyeti

Ve Alex Telles geliyor! İşte maliyeti

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray, Alex Telles için gün sayıyor... Sarı kırmızılıların Brezilyalı yeni transferi Salı günü İstanbul'da olacak. İşte Telles'in bonservis bedeli...

Galatasaray, Alex Telles salı günü İstanbul'da. Genç oyuncu imza attıktan sonra takımın Antalya'daki kampına katılacak. Uzun süredir sol bek sıkıntısını çözmek için çaba sarfeden Galatasaray yönetimi, prensip anlaşmasına vardığı Alex Telles'i İstanbul'a getirtiyor. 21 yaşındaki brezilyalı sol bek, salı günü İstanbul'a geldikten sonra sağlık kontrolünden geçip kendisini Galatasaraylı yapan sözleşmeye imza atacak. İmza sonrası sarı kırmızılıların Antalya kampına katılacak Telles için 6 milyon euro bonservis bedeli ödenecek. Galatasaray yönetimi, ödeme planı konusunda son detayları çözdükten sonra resmi açıklamayı yapacak. Sarı kırmızılı ekip, önceki yıllarda transferleri kamp dönemine yetiştirmekte sıkıntı yaşıyordu... Ancak 3 kulvarda başarı isteyen Galatasaray yönetimi, Mancini'nin devre arası kampına yetişmesini istediği Telles'in gelişini hızlandırarak İtalyan teknik adamı da sevindirdi. (ntvspor)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...