Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaşlı Sezer Öztürk bıçaklandı

Beşiktaşlı Sezer Öztürk bıçaklandı

SPOR Haberleri

Tatilini Almanya'da geçiren Beşiktaşlı Sezer Öztürk, dün akşam bıçaklı saldırıya uğradı. Hayati tehlikesi bulunmayan Sezer yarın ameliyat olacak.

Beşiktaş 'ta yaklaşık 3 ay önce kadro dışı bırakılan Sezer Öztürk 'ün 4 Ocak cumartesi akşamı, Almanya'nın Düsseldorf kentinde uğradığı bıçaklı saldırı nedeniyle yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. nbsp;Siyah beyazlı teknik heyet tarafından süresiz izin verilen Sezer, tatil için gittiği Almanya'nın Düsseldorf kentinde dün akşam bıçaklı saldırıya uğradı. Her iki kolundan ve sol bacağından yaralanan 28 yaşındaki futbolcu ve kuzeni Düsseldorf kentideki bir hastanede tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi bulunmayan Sezer'in sol bacağına aldığı yaranın ciddi olduğu öğrenildi. Sezer Öztürk'ün yarın farklı bir hastaneye götürüleceği ve bacağındaki yaralanma nedeniyle ameliyata alınacağı bildirildi.

BEŞİKTAŞ'TAN 'SEZER' AÇIKLAMASI

SEZER ÖZTÜRK'ÜN FUTBOL HAYATI BİTEBİLİR

TORAMAN'DAN SEZER'E 'GEÇMİŞ OLSUN'

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...