Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçeli yıldız: "Mekke'de huzur buluyorum"

Fenerbahçeli yıldız: "Mekke'de huzur buluyorum"

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin yıldız ismi önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçeli nbsp;taraftarlar, nasıl kendilerini Moussa Sow sarı lacivertli formayı giydiği için şanslı görüyorsa, Sow da kendini Fenerbahçe'de oynadığı için şanslı ve mutlu hissediyor. Sezon başında "O sene, bu sene" diyen ve artık Sarı-Lacivertli forma ile şampiyonluk yaşamak istediğini belirten Moussa, özel açıklamalarda bulundu.

Devre arası tatilinde Diomansy Kamara ve Jacques Faty ile birlikte Mekke'ye giden Moussa Sow, "Din benim için bu hayatta her şeyden önce geliyor. Kendimi Mekke'de çok huzurlu hissediyorum. O yüzden bu tatilde arkadaşlarımla Mekke'ye gittim" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'de devre arasını fırsat bilen futbolcular ünlü tatil yerlerine gittiler. Moussa Sow ise tam tersine Eskişehirsporlu vatandaşı Kamara ile Mekke'ye gitmeyi tercih etmişti.

'ÖNEMLİ OLAN KRALLIK DEĞİL ŞAMPİYONLUK'
Kayserispor'a karşı da nefis bir gole imza atan ve ligde Fenerbahçe'nin en çok gol atan futbolcusu olan Senegalli oyuncu, gol krallığı yarışıyla ilgili olarak, "Sezon sonunda gol kralı olmak elbette güzel olur. Fakat benim asıl hedefim şampiyon olmak. Fenerbahçe'de 2 yılı geride bıraktım. Bu kulübü ve taraftarları çok seviyorum ve artık burada bir şampiyonluk yaşamak istiyorum" dedi.

Sow, sene başında yaşanan problemlerle ilgili ise, "Çok büyütülecek bir sorun değildi. Her takımda olabilecek şeyler. Şu anda çok mutluyum" diyerek sözlerini tamamladı.

'PUAN FARKINI KORUMAK YERİNE AÇMAK İSTİYORUZ'
Moussa Sow, şampiyonluk yarışıyla ilgili de temkinli konuştu. Senegalli yıldız, "8 puan önemli bir avantaj ama daha oynamamız gereken 17 maç daha var. Biz devre arasını çok iyi geçirip ilk yarıdan daha iyi olmak istiyoruz. Puan farkını korumaya değil açmaya çalışacağız. Ciddiyeti bir an olsun elden bırakmayacağız" dedi. (Kaynak: Habertürk)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...