Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pervez Müşrref 4. duruşmaya katılmadı

/ Kaynak: AA
Pervez Müşrref 4. duruşmaya katılmadı

DÜNYA Haberleri  / AA

Eski Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref, vatana ihanet suçlaması ile yargılandığı davanın dördüncü duruşmasına da katılmadı.

Pervez Müşerref'in ulusal kütüphane binasında oluşturulan özel mahkeme tarafından yargılanmasına dördüncü duruşmada devam ediliyor. Eski devlet başkanının avukatlarından Ahmed Rıza Kasuri, Müşerref'in davanın dördüncü duruşmasına da katılamayacağını söyledi. Kasuri, gazetecilere yaptığı açıklamada, Müşerref'in halen yoğun bakımda tutulduğunu, bu şartlarda duruşmaya gelmesinin mümkün olmadığını söyledi. Mahkemeye gerekli raporları sunacaklarını belirten Kasuri, "Sayın Müşerref'in durumu ilk güne göre çok daha iyi. Doktorların izni ile kendisi ile görüşme imkanımız oldu ancak tabii ki duruşmaya katılmayacak. Sağlık raporları İngiltere'de inceleniyor" dedi. Müşerref'in sağlık raporlarını inceleyen ekibin başında Lady Diana ile yaşadığı ilişkiyle gündeme gelen Pakistanlı doktor Hasnat Khan bulunuyor. Vatana ihanet suçlaması ile yargılanan Pervez Müşerref, geçen perşembe görülen davanın üçüncü duruşmasına katılmak üzere evinden ayrılmasının ardından yolda kalp krizi geçirmiş, daha sonra Ravalpindi kentindeki Silahlı Kuvvetler Kardiyoloji Enstitüsü'ne kaldırılmıştı. Hayati tehlikesi bulunmayan, yakınları ve avukatları ile görüştürülen Müşerref, tedbir amaçlı olarak halen enstitünün yoğun bakım ünitesinde tutuluyor.
DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...