Skandal! Bebek yüzlü katil, dalga geçer gibi firar etti

Skandal! Bebek yüzlü katil, dalga geçer gibi firar etti

YAŞAM Haberleri

Gaziantep'te skandal! 10 cinayetten hapis yatan bebek yüz' lakabı verilen seri katil Ali Kaya, açık görüş esnasında kalabalığın arasına karışıp firar etti.

Gaziantep H Tipi Cezaevi'nde 'cinayet' suçundan yatan, yakışıklı olması ve masum görüntüsü sebebiyle 'bebek yüzlü katil' lakabı takılan 35 yaşındaki Ali Kaya, cezaevindeki açık görüş sırasında kalabalıktan faydalanarak firar etti. Güvenlik güçleri, Kaya'nın yakalanması için çalışma başlattı. Bugün keder 10 cinayet işlediği için 'seri katiller' listesine alınan Ali Kaya, hükümlü bulunduğu Gaziantep H Tipi Cezaevi'nden dün saat 10.30 sıralarında kaçtı. Görüşün ardından Kaya'nın koğuşunda olmadığını fark eden infaz koruma memurları, durumu cezaevi yönetimine ve jandarmaya bildirdi. Yetkililer ve jandarma, cezaevi çevresinde tedbir alarak, güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Güvenlik güçleri, Ali Kaya'nın yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı. Daha önce Alanya'da yaşayan Ali Kaya, 1997'de emlak bürosunda çalışan amcası Celal Kaya'yı öldürmüştü. Henüz 19 yaşındaki katil zanlısına kamuoyunda 'bebek yüzlü' lakabı takıldı. 5 yıl hapis cezasına çarptırılan Kaya, serbest kalır kalmaz bu defa Adana'da annesine tecavüz eden Zeynel Abidin Gümüş'ü katletmişti. Ali Kaya, son olarak 31 Mart 2012'de Gaziantep'in Tışlaki Mahallesi Keçeci Sokak'taki ailesinin evinde oturan Mehmet Poyraz'ı öldürmüştü. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...