Dilencinin aylık geliri 10 bin lira

Dilencinin aylık geliri 10 bin lira

YAŞAM Haberleri

Taksim'de günde 300 lira kazandığını söyleyen dilenci kadın, kameralara, hasılatın bugünlerde çok iyi olduğunu da anlattı.

Taksim ve çevresinde yanındaki küçük çocukla dilenen kadın, kameralara yakalandı. Kadının bir işçiymiş gibi sabah saatlerinde Taksim'e gelerek, vatandaşlardan para dilendiği görüldü. İnsanların iyi niyetini suistimal eden dilenciye, birkaç saat içinde çok sayıda kişinin para verdiği gözlendi Topladığı paraları sayan kadının, para birikince cebine koyduğu ve kendisinde az para varmış gibi dilenmeye devam etmesi dikkat çekti. Dilencinin gün sonunda topladığı bozuk paraları, bir restorandaki para sayma makinesinde tümletmesi ise görenleri şaşkına çevirdi. Bir günde topladığı 300 lirayı, para sayma makinesinde saydırdığı öğrenilen ve karşılığında kağıt para alan kadın, görüntülendiğini görünce şok yaşadı. Kameralardan kaçan kadın, "Günde 300 lira kazanıyormuşsunuz. Hasılat nasıldı?" sorusuna "İyi. Ayda 10 bin lira kazanıyorum" şeklinde cevap verdi. Dilenci kadın çevredeki vatandaşların tepkileri üzerena ara sokaklara kaçtı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...