Diouf adım adım Trabzon'a

Diouf adım adım Trabzon'a

SPOR Haberleri

Bordo-mavili yönetim, golcü oyuncunun transferi için Hannover'le anlaşmak üzere. Alman kulübünün de Colman'ın peşinde olduğu öne sürüldü.

Transferleri kampa yetiştirmek için yoğun mesai yapan Trabzonspor, Hannover'den ayrılmak isteyen Mame Diouf için temaslarını sürdürüyor. Senegalli forvetin transferinde son aşamaya gelen bordo-mavililer, Bundesliga ekibiyle bonservis konusunda pazarlıklarını sürdürüyor. Diouf için kesenin ağzını açan ancak çok ciddi rakamlar da harcamak istemeyen yönetimin, Alman ekibine 3 milyon euroluk teklif yaptığı belirtildi. Bu arada Trabzonspor'un Arjantinli futbolcusu Gustavo Colman'a da Hannover'in talip olduğu iddia edildi. Alman ekibinin Türk Teknik Direktörü Tayfun Korkut'un daha önce Galatasaray ile oynanan maçta Colman'ı izlettiği ve olumlu rapor aldığı öğrenildi. Teknik Direktör Mustafa Akçay'ın Galatasaray ile oynanan maçta kırmızı kart gördüğü için kızgın olduğu oyuncusunun devre arasında satılmasına sıcak bakmadığı ancak bu mevkiye takviye yapılması durumunda, teklifin değerlendirilebileceği öğrenildi.

4 milyon lirayı bekliyorlar

Yayın ve iddia gelirleri temlikte olan Trabzonspor, UEFA'nın bu ay içerisinde yapacağı yaklaşık 4 milyon TL'lik ödemeyi bekliyor. UEFA'dan gelecek parayla transfer çalışmalarına yön vermek isteyen bordo-mavililer, yönetici gelirleriyle de futbolcu primlerini ödemeyi planlıyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...