Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hamburg'da 'tehlikeli bölge' karıştı: 40 kişi gözaltına alındı

/ Kaynak: AA
Hamburg'da 'tehlikeli bölge' karıştı: 40 kişi gözaltına alındı

DÜNYA Haberleri  / AA

Almanya'nın Hamburg kentinde ortalık karıştı, tehlikeli bölge ilan edilen yerde gezinen 40 aşırı solcu gözaltına alındı.

Almanya'nın Hamburg kentinde, Altona, Sankt Pauli ve Sternschanze ilçelerinin bazı kısımlarının "tehlikeli bölge" ilan edilmesinin ardından, olay çıkarmaya hazırlandıkları ileri sürülen yaklaşık 40 aşırı solcu polis tarafından gözaltına aldı.Akşam saatlerinde toplanan 60 kadar aşırı solcu, sloganlar atarak ''tehlikeli bölge"de dolaşmaya başladı.Geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, slogan atarak dolaşan gruptakileri uyardı. Uyarıya rağmen dağılmayan grubu çember içine alan polis, kimlik kontrolü yaptırmak istemeyenlerden oluşan yaklaşık 40 kişiyi tek tek otobüse bindirerek götürdü. Polis, şüphelilerin zarar vermemesi için otobüs içindeki acil cam kırmaya yarayan çekiçleri de aldı. Zanlılardan birinin üzerinden tuvalet fırçası çıktı.Polis, ''tehlikeli bölge'' ilan edilen bölgede yoğun güvenlik önlemleri almaya devam ederken karakol önlerine yapılacak muhtemel saldırı için de özel donanımlı polisleri bekletiyor.
DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...