Torku Konya'da Hleb bayramı

Torku Konya'da Hleb bayramı

SPOR Haberleri

Torku Konyaspor sonunda muradına erdi. Bir dönem Arsenal ve Barcelona formalarını giyen Aleksander Hleb imzayı attı.

Süper Lig'de bir dünya yıldızı daha boy gösterecek. Torku Konyaspor vaktiyle Barcelona ve Arsenal formalarını terleten Belaruslu Aleksander Hleb'i Konya'ya getirdi. Önceki gece geç saatlarde şehire gelmesine rağmen coşkulu bir taraftar grubunun karşıladığı Hleb, dün kulüp tesislerinde düzenlenen törenle kendisini 1.5 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. İmza töreninde yaptığı açıklamada Konya'ya gelmeden önce çok araştırma yaptığını söyleyen Hleb, "Konya'nın büyük bir şehir olduğunu biliyordum. Avrupa şehrine benzediği için burayı tercih ettim. Konya'da olmaktan dolayı çok mutluyum" dedi. Arsenal'de yıldızı parladıktan sonra transfer olduğu Barcelona'da fazla forma şansı bulamayan Hleb, sırasıyla Stuttgart, Birmingham City, Wolfsburg takımlarında kiralık oynadı. 2012 sezonunun başında Rusya Premier Ligi ekiplerinden Samara'da 8 maça çıktıktan sonra geçen sezon ülkesi Belarus'a dönerek BATE Borisov'a transfer olan 32'lik yıldız burada 29 maçta 3 gol atmıştı.

SAHADA KONUŞACAĞIM
Torku Konyaspor'a katkıda bulunmak için geldiğini belirten Hleb, "Şu an için bir şey söylemek istemiyorum, takıma katkı yapmak için geldim. Sahada konuşacağım. Herkes Hleb'i görecek."dedi



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...