Cimbom rekora attı! Fener atkısı olay çıkardı

Cimbom rekora attı! Fener atkısı olay çıkardı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Olin Edirne'ye deplasmanda 21 sayı fak yapan G.Saray,18/29'luk üç sayı yüzdesiyle kendi rekorunu bir adım daha ileriye taşırken 30 da asist yaptı.

Önemli oyuncularının sakatlığı ile uğraşan G.Saray Liv Hospital, Beko Basketbol Ligi'nin 14. haftasında deplasmanda Olin Edirne'yi 77-98 mağlup etti. Baştan sona üstün oynayan sarı-kırmızılılar, maçı %62 gibi inanılmaz bir üçlük yüzdesiyle tamamlayarak bu sezonun rekoruna imza attı. Ligin ilk haftasında oynanan Anadolu Efes karşılaşmasında 16/31'lik üç sayı yüzdesi yakalayan G.Saray, Edirne'de bu sayıyı 18/29'a çıkardı. 30 da asist yapan sarı-kırmızılılarda Domercant 16 sayıyla geldiği günden bu yana en iyi performansını sergiledi. Karşılıklı basketlerle başlayan maçın ilk dakikaları 11-11 eşitlikle geçildi. Arroyo ile oyunun kontrolünü eline alan G.Saray'ın üçlük serisi, Sinan ve Erceg'le devam etti. İlk periyot 23-29 konuk ekip lehine tamamlanırken, ikinci çeyrekte erken faul problemine giren G.Saray, hücum ribauntlarını da rakibine kaptırınca fark kapanmaya başladı. Devre ise 38-53 konuk ekip lehine sonuçlandı. İkinci yarıda farkı 23 sayıya çıkaran G.Saray'a 9-0'lık seriyle karşılık veren Olin Edirne, Sinan ve Arroyo'nun üçlüklerine engel olamadı. Bu arada G.Saray taraftarlarının bulunduğu tribünden atılan su ve patlayıcı maddeler sebebiyle oyun kısa süreliğine durdu. Sahanın temizliği sırasında Koç Ergin Ataman, sarı-kırmızılı taraftarlara tepki gösterdi. Maçın final bölümüne 18 sayılık (57-75) fakla giren G.Saray'a Reha Öz ve Francis ile cevap veren ev sahibinde Washington'un suskunluğu rakibini yakalamasına engel oldu. Cenk ve Macvan'la skor üretmeye devam eden G.Saray, salondan 77-98 galip ayrılarak üst üste 8. maçını kazandı. nbsp;

Fener atkısı olay çıkardı
Olin Edirne-G.Saray maçının ikinci yarısında oyun durdu. Mimar Sinan Spor Salonu'nda açılan F.Bahçe atkısı, sarı-kırmızılı taraftarları çileden çıkarırken, sahaya patlayıcı madde ve su yağdı. Sinan Güler paspasla suları temizlerken, yerinden fırlayan Koç Ergin Ataman, skorbordu işaret edererek taraftarlara büyük tepki gösterdi. Çıkan arbedede ise G.Saray bencinin camları kırıldı. Öte yandan maç sonunda çıkan olaylarda polis biber gazı kullandı.



SALON: Mimar Sinan
HAKEMLER: Fatih Söylemezoğlu, Erman Erdemli, A.Nur Yazıcıoğlu

OLİN?EDİRNE nbsp;77
Washington (12s, 4tk), Tapoutos (5s), Reha (17s), Caner (5s), Erol (10s), Kerem (4s), Berkay (3a), Francis (17s, 14r, 4tk), Barış (7s, 9a)
G.SARAY LİV HOSPİTAL nbsp;98
Erceg (16s, 8r), Doğukan (1s), Göksenin (8s), Şuacan (2s), Engin, Cenk (11s, 4a, 3tç), Macvan (9s, 6r), Arroyo (13s, 7a), Sinan (11s, 6a), Ender (11s, 3a), Domercant (16s)
İLK YARI: 38-53 G.Saray lehine
PERİYOTLAR: 23-29, 15-24, 19-22, 20-23



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...