Manchester, Ferguson dönemini mumla arıyor!

/ Kaynak: DHA
Manchester, Ferguson dönemini mumla arıyor!

SPOR Haberleri  / DHA

Manchester United, Alex Ferguson dönemini mumla arıyor. Kırmızı şeytanlar David Moyes yönetimindeki kötü gidişine devam ediyor.

Almış olduğu başarısız sonuçlar nedeni ile bir hayli eleştirilen Manchester United Menajeri David Moyes, mağlubiyetlerin nedeninin kadro yetersizliğine bağladı. nbsp;İngiltere Federasyon Kupası'nın 3. turunda kendi evinde Swansea'ye 2-1 mağlup olan Manchester United kupadan elendi. Golcü isimleri Rooney ve Van Persie'den yoksun olarak sahaya çıkan kırmızı şeytanlar David Moyes yönetimindeki kötü gidişine devam ediyor. Alex Ferguson dönemini mumla arayan ekip, Premier Lig'de şampiyonluk şansını zora sokunca başarıya ulaşmak istediği İngiltere Federasyon Kupası'ndan da elenerek eleştiri oklarının hedefi oldu.Manchester United'ın taraftarları alınan başarısız sonuçların sorumlusunu David Moyes olarak gösteriyor. Maçın sonunda takımı yuhalayarak soyunma odasına yollayan Manchester United taraftarları David Moyes'in istifasını istedi.
"FUTBOLDA BAHANE YOK"
Maç sonu yaptığı açıklamalarda aldıkları başarısız sonuçları kadro yetersizliğine bağlayan teknik adam "Malesef 48 saat içerisinde 2 tane maç yapıyoruz. Bu tempoya yetişebilmek için kadro genişliğimizin olması gerekiyor. Kadro genişliğimiz yeterli olmadığından puan kayıpları yaşıyoruz. Ancak futbol bahanelerin konuştuğu bir oyun değildir. Ara transfer dönemini iyi değerlendirip kadro derinliğimizi artırmak istiyoruz" diyerek takıma transfer yapılacağının sinyallerini verdi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...