Sezer Öztürk'ün futbol hayatı bitti mi? İşte cevabı

Sezer Öztürk'ün futbol hayatı bitti mi? İşte cevabı

SPOR Haberleri

Karıştığı bir kavgada bıçaklanan Sezer Öztürk'ün menajeri ve babası önemli açıklamalar yaptı. İşte o sözler...

Almanya'da bir bar kavgasında bıçaklanan Sezer Öztürk'ün menajeri ve babası konu hakkında açıklamalarda bulundu. Sezer Öztürk'ün menajeri Özkan Doğan ve babası İsmail Öztürk konu ile ilgili Radyospor'a konuştu. nbsp;Sezer Öztürk'ün menajeri Özkan Doğan; "Ali Güneş bir televizyon programına bağlandı neden bağlandı onu da anlamıyoruz. Anası değil, babası değil, menajeri değil neden bağlandı gerçkente merka ediyoruz. Sezer'in kasığında bir zedelenme yok, 14 cm'lik bir çizik var kesilecek ve içindeki kan pıhtılaşması alınacak. Kasığında biz zedelenme yok üst tarafta çizik var. Sezer'in futbol oynamasına engel hiçbir şey yok, problem olmayacak inşallah."
"SEZER'İN BİR ŞEYİ YOK"
Sezer Öztürk'ün babası İsmail Öztürk konu hakkında açıklamalarda bulundu. "Allah'a şükürler olsun Sezer'in bir problemi yok. Akrabasına 6 kez bıçak saplıyor o arada Sezer araya girerek tekme atmaya çalışırken bacağına geliyor bıçak darbesi zaten o saldırgan bağımlı birisi... Hayati tehlikesi yok çok şükür Sezer'in..." "İnşallah 3 hafta sonra futbola geri dönecek. Ali Güneş'in böyle bir açıklama yapması çok saçma. Bu bilgiyi nereden aldığını çok merak ediyoruz."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...