İzet Hajrovic transferinde şok detay!

İzet Hajrovic transferinde şok detay!

SPOR Haberleri

Galatasaray Hajrovic'i yabancı transferi olarak kadrosuna katmayı planladığı, yerli statüsünde oynatmak gibi bir müracaat planı olmadığı ortaya çıktı.

Galatasaray'ın Bosnalı futbolcu İzet Hajroviç'in transferinin gündeme gelmesinden bu yana Türk vatandaşı statüsünde oynayıp oynayamayacağı konusundaki sorular gündemi uzun süre meşgul ederken bu transferle ilgili şok bir detay ortaya çıktı. Hajroviç'in ailesinin geçmişte Türkiye'de ikamet etmesinden dolayı Galatasaray'ın bu futbolcuyu yerli statüsünde oynatma planıyla transfer edeceği iddiaları tartışma konusu olmasına karşılık sarı-kırmızılıların Bosnalı futbolcuyu yabancı transferi olarak kadrosuna katmayı planladığı, yerli statüsünde oynatmak gibi bir müracaat planı olmadığı ortaya çıktı.G.Saraylı yetkililer, "Bizim Hajroviç'le ilgili TFF'ye yerli statüsünde oynatılması konusunda müracaatımızın olacağı yazılıp çiziliyor. Bizim böyle bir planımız yok. Zaten talimatlarda kimin ne şekilde yerli statüsünde oynayacağı belli. Şu anda Hajroviç'in yerli statüsünde oynaması mümkün değil. Ama oyuncu isterse ilerde Türk vatandaşlığı başvurusu olabilir ve 5 yıl bekledikten sonra yerli statüsünde oynar" diyerek Bosnalı futbolcunun yabancı kontenjanı planı doğrultusunda transfer edildiğini belirttiler.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...