Ağaoğlu, Savcı Öz'ü yalanladı, "Tatil parasını biz ödedik"

Ağaoğlu, Savcı Öz'ü yalanladı, "Tatil parasını biz ödedik"

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Başsavcı Vekili Zekeriya Öz'ün bir şirketin ağırlamasıyla Dubai'de tatil yaptığı haberlerine açıklama yaptı.

Bugün bir gazetenin manşet haberiyle gündeme gelen, İstanbul Başsavcı Vekili Zekeriya Öz 'ün bir şirketin ağırlamasıyla Dubai seyahati ne katıldığı yönündeki haberlere ilişkin Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından bir açıklama yapıldı. Açıklamada, Dubai gezisinin şirketin 'ağırlamasıyla' gerçekleştiği doğrulanırken, "Dubai temsilciliğimizin, Sayın Savcı ile çok öncelere dayanan tanışıkları çerçevesindeki bu ağırlama temsilcimizin inisiyatifiyle gerçekleşmiş olup bilgimiz dahilindedir" denildi.

nbsp;Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından yapılan açıklama şöyle:

"Bugün bazı gazetelerimizde yer alan İstanbul Başsavcı Vekili Zekeriya Öz'ün Dubai seyahati konusundaki haberlere ilişkin olarak kamuoyunu bilgilendirme gereği doğmuştur.

Söz konusu ağırlama 15 yıldır bölgede yerleşik bulunan ve son 2 yıldır Körfez Bölgesindeki faaliyetlerimizi yürüten temsilciliğimiz tarafından gerçekleştirilmiştir. Dubai'de bulunan bu temsilciliğimiz yalnız grubumuz şirketlerine değil, tüm iş dünyamızın hizmetine sunduğumuz, ülkemize büyük katma değer kazandıran ve oldukça önemli ekonomik işbirliklerinin geliştirilmesine zemin hazırlayan bir temsilciliktir.

Dubai temsilciliğimizin, Sayın Savcı ile çok öncelere dayanan tanışıkları çerçevesindeki bu ağırlama temsilcimizin inisiyatifiyle gerçekleşmiş olup bilgimiz dahilindedir.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...