Emniyet'te 7 görev değişikliği daha

Emniyet'te 7 görev değişikliği daha

GÜNDEM Haberleri

Samsun'da 3, Batman'da 1, Yozgat'ta 2, Elazığ'da ise 1 olmak üzere 7 şube müdürünün görev yeri değiştirildi.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü görevini yürüten Selahattin Adıbelli görevinden alınarak Yabancılar Şubesi Müdürlüğüne atındı. Yabancılar Şubesi Müdürü Tuncay Şimşek ise Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü'nde ise 3 şube müdürün görev yerleri değiştirildi. nbsp;Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ömer Çakmak, Muhabere Şube Müdürlüğü görevine getirildi. nbsp;Samsun'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ömer Çakmak'ın yanı sıra toplam 3 şube müdürünün görev yerleri değişti. Ömer Çakmak, Muhabere Şube Müdürlüğü görevine getirilirken, Canik İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Baysal ise Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü oldu. Ahmet Baysal'dan boşalan Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine ise Muhabere Şube Müdürü Ramazan Ünal getirildi.
nbsp;Bu arada, Asayişten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Emin Reşat'a, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü de bağlandı.

Görevden alınmalar Yozgat emniyetine de sıçradı. Bu kapsamda, Yozgat Emniyet Müdürlüğü'nde 2 şube müdürünün görev yeri değiştirildi.

Yozgat Emniyet Müdürlüğü'nde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Erdoğan Boyraz, Bilgi İşlem Müdürlüğü'ne; Çevik Kuvvet Şube Müdürü Bahadır Özdemir de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevine getirildi.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü İlkay Akyel, görevden alındı. Akyel, Ruhsat Şube Müdürlüğü'nü görevine getirildi. Görevden alınan Akyel'in yerine ise Ruhsat Şube Müdürü Hasan Dedebaş atandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...