Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Angelina, Brad'e öyle bir hediye aldı ki!

Angelina, Brad'e öyle bir hediye aldı ki!

MAGAZİN Haberleri

Angelina Jolie'nin Brad Pitt'e doğum günü için aldığı iddia edilen hediye magazin dünyasının dilinden düşmüyor.

Yok artık Angelina Jolie! Hollywood, Jolie'nin nişanlısı Brad Pitt 'e 50'nci doğumgünü için aldığı hediyeyi konuşuyor. Jolie'nin California'da tam yeri belirtilmeyen bir bölgede satın aldığı araziyi ilginç kılan ise içinde bir şelaleyi barındırıyor olması. Çifte yakın bir kaynakhediyenin hikayesini "Angelina Brad'e çok çok özel bir şey almak istiyordu, Brad'in mimariye olan ilgisini bildiğinden bunun harika bir hediye olacağını düşündü" sözleriyle anlattı.

ŞELALEYE EV YAPACAK

Şelale fikri çiftin 2006 yılında Frank Lloyd Wright'ın Pennsylvania'daki Fallingwater malikânesini ziyareti sırasında doğdu. 1935 yılında yapılan ve doğrudan bir şelalenin üzerine oturtulan bu mimari harikası, Smithsonian'ın 'Ölmeden Önce Ziyaret Etmeniz Gereken 28 Yer' listesinde de yer alıyor. Brad Pitt'in de yeni arazisinde kendi 'hayal ev'ini inşa etmeyi planladığı söyleniyor. "Oyunculuk işim, mimarlık ise tutkum" diyen Pitt, ABD'de 'sürdürülebilir mimari' akımını popülerleştiren isimler arasında yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...