Önder Özen'den Ronaldinho ve Lescott açıklaması

Önder Özen'den Ronaldinho ve Lescott açıklaması

SPOR Haberleri

Beşiktaş Kulübü Futbol Direktörü Önder Özen, Beşiktaş'ın transfer gündemindeki isimler hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü Futbol Direktörü Önder Özen, Beşiktaş 'ın transfer gündemini değerlendirdi. Özen, Ronaldinho transferi nde Beşiktaş dışındaki tekliflerin Beşiktaş'tan daha düşük seviyede olduğunu belirtti. Ronaldinho'nun menajeri Roberto Assis'le 4 gün süren pazarlıklar sonucunda 5 milyon Euro'ya kadar çıkan Beşiktaş'ta, kulübün futbol genel direktörü Önder Özen diğer takımların Ronaldinho'ya sunduğu şartları açıkladı.

Özen'in Ronaldinho transferi hakkındaki açıklamaları şu şekilde:

nbsp;BEŞİKTAŞ'A PRESTİJ KATACAKTIR
nbsp;Flemengo'da ki sözleşmesi 900.000 reel ama Flemengo maddi krize girdiği için bu parayı ödeyemedi. A.Mineiro Avrupa parasıyla 3.000.000 milyon euro'luk bir teklif sundu. Yarın Gremio takımı Ronaldinho'ya teklifini sunacak. Onların teklifi de yaklaşık bu civarda olacaktır.

Scolari kendisini milli takıma çağırıyor. Bazı özel maçlarda oynadı. Hala milli takım havuzunda olan bir oyuncu. Scolari onun Rusya'ya gitmesini istemiyor. Katar'ı Ronaldinho istemiyor. İtalya'dan gelen teklifler çok düşük. Ahmet Nur Çebi bir takım görüşmeler yaptı. Önümüzdeki günlerde netlik kazanır. Ronaldinho'yu istemediğim yönündeki haberler yalan. Beşiktaş'a katacağı prestij ve ürün satışından katacağı katkı ortada. Olcay'ın, Gökhan Töre'ye yapacağı olumlu etki tartışılmaz. Kendisiyle iyi bir ilişki kurabiliriz dedi.

LESCOTT 20 OCAK'TAN SONRA OLABİLİR
nbsp;Beşiktaş'ın gündemindeki Manchester City'li defans oyuncusu Lescott hakkında da açıklamalarda bulunan Özen, ''Lescott beğendiğim bir futbolcu. Sert ve agresif. Şu anda Nastasic'in sakatlığında Company ile birlikte kullanılıyor. Temposu en yüksek lig olan Premier Lig'de, çok çabuk hücum oyuncularına karşı başarıyla oynayabilen, yüksek top kullanma becerisi olan bir oyuncu. John Terry ile birlikte İngiltere Milli Takımı'nda 2010 Dünya Kupası'nda oynamış bir oyuncu. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Olabilir. Devre arası kampımıza katılma ihtimali yok. Ama 20 Ocak'tan sonra belki olabilir. Ayrıca stoper için 3 oyuncu ile anlaşma aşamasına gelindi" dedi. (NTVSPOR)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...