Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

17 Aralık'tan sonra yabancılar ne kadarlık satış yaptı?

/ Kaynak: AA
17 Aralık'tan sonra yabancılar ne kadarlık satış yaptı?

Ekonomi Haberleri  / AA

Borsa İstanbul'da, aralık ayında yabancılar 663 milyon liralık net satış yaptı.

Yabancı yatırımcılar, 17 Aralık "İstanbul merkezli operasyon"un etkisiyle geçen aralık ayında Halkbank ve Emlak Konut GYO hisselerinde toplam 663 milyon liralık net satış gerçekleştirdi. Borsa İstanbul tarafından açıklanan verilere göre yabancı yatırımcılar aralık ayında net 327,3 milyon lira tutarında satış gerçekleştirdi. En yüksek tutarlı net yabancı satışı 366,8 milyon lira ile Emlak Konut GYO'da olurken, onu 296,2 milyon lira ile Halkbank hisseleri izledi.

17 Aralık tarihinde gerçekleştirilen "İstanbul merkezli operasyon" ile yaklaşık bir haftalık süreçte Halkbank ve Emlak Konut GYO hisselerinde yoğun satış baskısı görülmüştü. Bugün açıklanan verilere göre de bu iki hisse senetlerinde aralık ayının tamamında gerçekleştirilen net satış tutarının toplam 663 milyon lirayı bulduğu görüldü.

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...