Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başkanlar 'Çamdal' için buluştu

Başkanlar 'Çamdal' için buluştu

SPOR Haberleri

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Tarık Çamdal transferi için bir araya geldi.

Akaretler'deki kulüp binasında bulunan restorantta gerçekleşen yemekli toplantıya Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ve transfer komitesi başkanı Deniz Atalay da katıldı. 3 saat süren toplantının ardından açıklama yapan Başkan Fikret Orman, Tarık transferi konusunda, "Her iki kulübün de imkan ve olanaklarını zedelemeyecek bir şekilde bu transferi bitirmeye çalışıyoruz. En kısa sürede bu transferin sonlanacağına inanıyorum. Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan zaten arkadaşımız. Kendisi ile sadece transferi değil, her iki kulübü de ilgilendiren diğer konuları da konuştuk. Türk futbolundaki E-Bilet uygulamasını da konuştuk. Çok güzel bir sohbet oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan ise, "Her iki taraf için de çok faydalı bir görüşme oldu. Fikret bey ile tekrar bir araya geleceğiz zaten" dedi.

Mesut Hoşcan ayrıca, 'Bu transferin gerçekleşme yüzdesi nedir?' şeklindeki soruya ise gülerek, "Fifty fifty" yanıtını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...