Kavganın galibi Ronaldinho

Kavganın galibi Ronaldinho

SPOR Haberleri

Beşiktaş Ronaldinho için yıllık 6 milyon euroya çıktı, yönetimin sert tartışmalar sonucu onay verdiği transferde düğüm cuma günü çözülecek.

Beşiktaş 'ın hayallerini süsleyen Ronaldinho transferi yle ilgili karar cuma günü netleşecek. Menajer Assis'le İstanbul'da yaklaşık 1 hafta devam eden görüşmelerin sonunda yıllık 5 milyon euro teklif eden Beşiktaş'ın son olarak 6 milyona çıktığı öğrenildi. Ödemeler 500'er binlik dilimler halinde 12 ayda yapılacak. Menajer Assis, bu öneriyi ve diğer teklifleri Ronaldinho ile değerlendirerek, alacakları kararı cuma günü siyah-beyazlı yönetime iletecek. Bu arada Beşiktaş'ın dünkü yönetim kurulu toplantısına Roni transferi için sert tartışmalar damga vurdu. Bazı yöneticilerin futbolcunun ancak sponsor bulunması halinde transfer edilmesini aksi halde kulübün güç durumlarla karşılaşabileceği uyarısını yapsa da daha sonra transfer için konsensüs sağlandı. Transfer için bulunan iki sponsorun 3 milyon euroluk kısmı karşılayacağı gelen haberler arasında.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...