Fatih Terim-Mancini zirvesi yarın!

Fatih Terim-Mancini zirvesi yarın!

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, yarın (Çarşamba) aynı toplantıya katılacak

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Antalya'da buluşacak. İtalyan teknik adam, Çarşamba günü sabah erken saatlerde Antalya'ya giderek toplantıya katılacak. Türkiye Futbol Direktörlüğü tarafından, yürütülmekte olan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunmak ve tüm seviyelerde görev yapan teknik adamların yaşadıkları sorunlar ile çözüm önerilerini paylaşmak üzere 8-10 Ocak tarihleri arasında toplantılar düzenlenecek. Spor Toto Süper Lig'de görev yapan 18, PTT 1.Lig'de 19, Spor Toto 2 ve 3. Ligde ise 90 teknik adamın yanısıra Coca Cola Elit Akademi Ligi'nde görev yapan akademi direktörleri Fatih Terim ile biraraya gelecek. Toplantılarda Türk futbolunun geleceğine yönelik fikirlerin, görüş ve öneriler paylaşılacak. Galatasaray'ın saat 14.00'te Antalya'ya hareket edeceği, ancak teknik direktör Mancini'nin sabah 10.30'daki toplantı için sabah erken saatlerde yola çıkacağı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...