Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nouma'dan Dentinho'ya 'tweet'li tepki

Nouma'dan Dentinho'ya 'tweet'li tepki

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Nouma, basında söylediği iddia edilen Dentinho'nun sözlerine twitter hesabından tepki gösterdi

Beşiktaş taraftarının en sevdiği futbolculardan biri olan Pascal Nouma, siyah beyazlı takımın eski oyuncusu Dentinho'nun Ronaldinho'ya medyaya da yansıyan sözleri için büyük tepki gösterdi. Dentinho, Ronaldinho'nun abisi Ronaldo Assis'i arayarak; "Kamplardaki bütün maçlarda oynatıldım ama ligde doğru düzgün oynatılmadım. Kulüpte parasal sıkıntı çektim. Açıkçası paramı alamadım. Siz de benim yaşadığım sıkıntıyı yaşamayın" dediği basına yansıdı. Pascal Nouma ise Dentinho'ya bu sözleri nedeniyle sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden büyük tepki gösterdi. Nouma; "Ronaldinho Besiktas'i bu hokkabaza sorup hareket ediyorsa,gelmesin, istiyorsa beni arasin Besiktas'i benden dinlesin" sözleriyle taraftarların büyük desteğini aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...