Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Facebook'a yeni özellik geliyor

Facebook'a yeni özellik geliyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Dünyanın en büyük sosyal ağı Facebook, kullanıcılarının sayfada daha fazla zaman harcaması için yeni bir içerik test ediyor.

nbsp;Yeni içerik sayesinde kullanıcılar Facebook'ta paylaşılan bağlantıları daha sonra gözden geçirmek için kaydedebilecek. Yeni içerik, Pocket ve Instapaper gibi uygulamaların benzeri bir hizmet sunacak. AllThingsD sitesine açıklama yapan bir Facebook yetkilisi, "Şu an yeni içeriklerin test aşamasındayız ancak daha fazla bilgi paylaşamayız" ifadesini kullandı. İlk olarak MyTechSkool sitesinin duyurduğu içerik, haber akışında paylaşılan haberlere bir 'sayfayı kaydet' etiketi ekleyecek. Bu tuşa basıldığı zaman, söz konusu bağlantı Facebook uygulamalar menüsünde kaydedilecek. Facebook CEO'su Mark Zuckerberg, geçtiğimiz yıl yaptığı bir açıklamada, "Dünyadaki herkese en başarılı kullanıcıya özel gazeteyi sunmak istiyoruz" demişti. Wall Street Journal gazetesi de, sosyal ağın ileride kendi gazete hizmetini geliştirmek için çalıştığını duyurmuştu. Facebook'un haber kaydetme özelliğinin test süresi ve kullanıcılara ne kadar açık olacağı belli değil.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...