Önce Schumacher, şimdi de Alman Başbakan Merkel

Önce Schumacher, şimdi de Alman Başbakan Merkel

DÜNYA Haberleri

Almanya, efsane F1 pilotu Schumacher'den 1 hafta sonra ikinci kayak şokunu yaşadı. 59 yaşındaki Merkel, düşük hızda kayak yaparken düştü.

Almanya, efsanevi F1 pilotu Michael Schumacher'in kayak yaparken düşerek komaya girmesinin şokunu yaşarken, bir kayak kazası haberi daha geldi. Başbakan Angela Merkel, yılbaşı tatilini yaptığı İsviçre'de kayak yaparken kaza geçirdi. Alman hükümet sözcüsü Steffen Seibert, "Başbakan Merkel kayak yaptığı sırada yere düştü. Düştüğü anda yüksek bir hıza sahip değildi" dedi. Merkel'in leğen kemiğinin sol arka tarafında çatlak oldu ve önümüzdeki üç hafta boyunca gerçekleşmesi planlanan görüşmeleri ile randevuları iptal edildi. Sözcü Seibert, koltuk değneklerinin yardımıyla yürüyen Merkel'in birkaç hafta evinden çıkmayacağını söyledi. Ancak Merkel'in önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek olan, yılın ilk kabine toplantısına başkanlık etmesi bekleniyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...