Ankara Emniyeti'nde '600' polisin görev yeri değişti

Ankara Emniyeti'nde '600' polisin görev yeri değişti

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Emniyet'te dev opersyon, 80 müdür yardımcısı ve amir ile 600 polisin görev yeri değiştirildi, işte son gelişmeler.

Türkiye'yi etkileyen 17 Aralık operasyonun ardından Emniyet Teşkilatında başlayan görev değişikliklerinin en büyüğü bu gece yaşandı. Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde gece yarısı operasyonuyla 80'i amir ve müdür seviyesinde olmak üzere 600 polisin görev yeri değiştirildi. Bunlardan 350'sinin operasyonel nitelikteki asayiş, istihbarat ve terör şubelerinde, diğerlerinin de trafik birimlerinde görevli oldukları öğrenildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde Mali, Terörle Mücadele, Narkotik, Kaçakçılık ve Organize ile Siber Suçlarla Mücadele bürolarında görev yapan, aralarında amir ve komiserlerin de bulunduğu polis memurlarına akşam saatlerinde görev yerlerinin değiştirildiği bildirildi. Terörle Mücadele, Asayiş, İstihbarat ve Organize şubelerindekiler ağırlıklı olmak üzere yaklaşık 350 polisin görev yeri değiştirilirken yerlerine 250 civarında kişi görevlendirildi. Tayin emri imzalanan polisler, bundan böyle ilçe emniyet, trafik şube müdürlükleri ve karakollarda görev yapacak.
İstanbul'daki operasyonun hemen ardından, ilk olarak Ankara Emniyeti kaçakçılık, narkotik, mali şube, organize, siber suçlarla mücadele ve asayiş şubelerinin müdürleri ile sorumlu müdür yardımcıları görevden alınmıştı. Gerçekleşen ikinci görevden almalarla bu birimlerin alt yönetimlerinde görev yapan 80'i müdür ve emniyet amiri düzeyinde 270'i memur toplam 350 polis görevden alınmış oldu.
Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı şubelerde görev yerleri değiştirilen yaklaşık 350 polis arasında en dikkat çeken isim toplumsal olaylardan sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Mahmut Azmaz oldu. Azmaz, Elmadağ'a atanırken son gelişmeler dahil olmak üzere görev yeri değişen polis sayısı 600'ü aştı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...