Tarık tamam gibi

Tarık tamam gibi

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Tarık Çamdal transferi için dün bir araya geldi.

Akaretler'deki kulüp binasında bulunan restorantta gerçekleşen yemekli toplantıya Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ve transfer komitesi başkanı Deniz Atalay da katıldı. 3 saat süren toplantının ardından açıklama yapan Başkan Fikret Orman, Tarık Çamdal transferi konusunda, "Her iki kulübün de imkan ve olanaklarını zedelemeyecek bir şekilde bu transferi bitirmeye çalışıyoruz. En kısa sürede bu transferin sonlanacağına inanıyorum" derken, Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan da, "Her iki taraf için de çok faydalı bir görüşme oldu. Fikret bey ile tekrar bir araya geleceğiz" sözlerini kullandı. Hoşcan ayrıca, 'Bu transferin gerçekleşme yüzdesi nedir?' şeklindeki soruya gülerek, "Fifty fifty (yüzde elli)" cevabını verdi.

Orman-Kızıl fena kapıştı
Beşiktaş'ın dünkü yönetim toplantısında Başkan Fikret Orman'ı telefon ile arayan G.Antepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ın, Serdar Kurtuluş transferinden kalan 800 bin TL'yi istediği ve Orman ile sert tartışmalar yaşadığı bildirildi. Bu gelişme üzerine Kartal'ın Cenk Tosun transferinin de zora girdiği öğrenildi. nbsp;



Stat seçimi Paşa'ya döndü
Süper Lig'in ikinci yarısında iç saha maçlarını oynayacağı stadı değiştirmek isteyen Beşiktaş'ta ibre tekrar Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'na döndü. Dün yapılan yönetim kurulu toplantısından sonra açıklama yapan yönetici Ahmet Kavalcı, nbsp;iç sahada oynayacakları ilk maç için Kasımpaşa'nın stadını kullanabileceklerini belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...