Sow için çılgın bonservis; 25 milyon euro

Sow için çılgın bonservis; 25 milyon euro

SPOR Haberleri

İngiliz devlerinin Sow için yaptığı 15 milyon euroluk teklifini geri çeviren Fener, Almanların da yarışa girmesiyle Sow'a 25 milyon euro fiyat biçti.

Fenerbahçe Yönetimi, Avrupa ekiplerinden gelen ısrarlı teklifler üzerine Moussa Sow için kulüp tarihinin en yüksek bonservis bedelini belirledi. İngiliz ekiplerinin 15 milyon euroluk teklifini düşünmeden reddeden sarı-lacivertli yönetim, şimdi de Almanya'dan Borussia Dortmund ve Bayer Leverkusen kapıya dayanınca radikal bir karar aldı. "Kesinlikle satılık değil" açıklamasına rağmen Avrupa devlerinin inadını kıramayan Fenerbahçe, Senegalli golcünün bonservis bedelini 25 milyon euro olarak belirledi. 2011-12 sezonunun devre arasında 10 milyon euroya Lille'den transfer edilen Sow'un 2016'ya kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunuyor. Ancak Senegalli için yüksek bonservis bedeliyle tekliflerin önünü kesmeye çalışan sarı-lacivertlilerin tek sıkıntısı bu değil. Mehmet Topal'a İspanyol, Cristian'a Brezilya, Mert ve Emenike'ye İngiltere, Meireles'e İtalyan takımları kanca atmış durumda. Caner ile Salih'in de Avrupa'dan çok sayıda talibi var. En azından sezon sonuna kadar kadroyu korumakta kararlı olan Fenerbahçe bu tekliflerle boğuşurken, Ersun Yanal, satış listesindeki oyunculardan Yobo ve Kadlec konusunda da bir hamle yaptı ve iki stoperi birden göndermeyeceğini yönetime iletti. Yanal, "Ya Kadlec ya Yobo. İkisinin aynı anda gitmesi riskli olur. Birisi mutlaka kalmalı" derken, özellikle Süper Lig'den çok sayıda talibi olan Holmen ve Salih'e de kapıları kapattı. Tecrübeli teknik adam, her iki oyuncuya da ihtiyacı olduğunu belirterek kiralık dahi gitmelerinin söz konusu olmadığını ifade etti. M.EMİN ULUÇ/TÜRKİYE GAZETESİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...