Cardozo Trabzon'a geliyor mu? İşte son durumu...

Cardozo Trabzon'a geliyor mu? İşte son durumu...

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu Benfica ile görüşmeler tıkanınca devreye girdi. Portekiz kulübü ile görüşmelerin cuma gününe kadar bitmesini istedi.

Trabzonspor, Oscar Cardozo transferi için seferberlik ilan etti... Benfica kulübü, Paraguaylı oyuncu için Bordo-Mavili yönetimle para konusunda her konuda anlaşmasına sağladı. Ancak ödemenin peşin yapılmasını isteyince transfer görüşmeleri tıkandı. nbsp;Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Benfica ile görüşmeleri yürüten kurmaylarını uyararak, "Bu transferi ne yapın edin cuma gününe kadar bitirin. Cardozo bir an önce takıma katılsın" talimatını verdi... Portekiz gazeteleri, Trabzon'un Oscar Cardozo konusunda büyük gelişme sağladığını ve iki tarafın anlaşmasının an meselesi olduğunu yazdı. Trabzon Yönetimi son bir görüşme yapıp işi bitirmeyi planlıyor.Trabzonspor'un yardımcı antrenörü Hami Mandıralı ise "Biz forvette topu ayağında tutabilen, arkadan gelecek arkadaşlarına destek olabilecek yapıda bir golcü istiyoruz. Cardozo böyle bir futbolcu ama listemizde başka oyuncular da var" ifadesini kullandı. Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna katmak için yoğun çaba sarfettiği Cardozo da Trabzon'u çok istiyor.
FENER'E NİYET TRABZON'A KISMET
Fenerbahçe'nin çok istediği Oscar Cardozo için Trabzonspor bastırıyor. İmzaların atılması an meselesi....
(takvim)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...