Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Genç çift sokak ortasında tekme tokat birbirine daldı

/ Kaynak: İHA
Genç çift sokak ortasında tekme tokat birbirine daldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da sevgili oldukları iddia edilen genç çift sokakta ortasında tekme tokat birbirlerine daldı olay amatör kameralara böyle yansıdı.

Genç kız sevgilisi tarafından boğazı sıkılarak darp edildi. O anlar amatör kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.Edinilen bilgiye göre olay merkez Seyhan ilçesi, Reşatbey Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre sevgili sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Genç kız, sinirlenerek sevgilisinin bacağına tekme attı. Genç ise sevgilisine tokat atıp daha sonra kaldırım üzerinde bulunan beton çiçekliklere yatırarak boğazını sıktı. Daha sonra çift buradan ayrılarak yolda yürümeye devam etti. Ancak sevgililer yeniden tartışarak bir parka geldi. Genç, kız arkadaşına burada da tokat atıp darp etti.O anlar amatör kameraya yansıdı.Bu arada yoldan geçen bir kişi tepki gösterip "Polisi arayacağım" demesi üzerine çift olay yerinden uzaklaştı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...