Manchester United'dan Moyes'e dev bütçe!

/ Kaynak: AA
Manchester United'dan Moyes'e dev bütçe!

SPOR Haberleri  / AA

Son şampiyon Manchester United Kulübü'nün, teknik direktör Moyes'e, transfer için 100 milyon sterlin bütçe ayırdığı iddia edildi.

İngiltere Premier Lig'de liderin 11 puan gerisinde 7. sırada yer alan son şampiyon Manchester United'da yönetimin, teknik direktör David Moyes'e, ocak ayı transfer dönemi için 100 milyon sterlinlik bütçe ayırdığı öne sürüldü. İngiliz Mirror gazetesinin iddiasına göre, Manchester United yönetimi, teknik direktör David Moyes'e, ikinci transfer dönemi için 100 milyon sterlinlik bütçe ayırdı, ancak aceleci olunmamasını ve nokta transferler yapılmasını istedi. Federasyon (FA) Kupası 3. turunda sahasında Swansea'ye elenen "Kırmızı şeytanlar" lakaplı takımın, orta sahasına takviye yapmak için istediği Athletic Bilbao'dan Ander Herrera ve Atletico Madrid'den Koke ile anlaşmasının pek de olası görünmediği ileri sürülen haberde, Moyes'in ayrıca eski takımı Everton'da forma giyen sol bek Leighton Baines'e üçüncü ve son bir teklif yapmaya hazırlandığı ifade edildi. Gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için ligi ilk 4 içinde bitirmek isteyen Manchester United yönetiminin, kısa vadeli transferlerden kaçınılmasını tembihlemesi, İskoç teknik adam Moyes'in, kış transfer dönemini sessiz geçirebileceği anlamına da geliyor.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...