'Umutsuz aşk'ta kahreden son

/ Kaynak: DHA
'Umutsuz aşk'ta kahreden son

YAŞAM Haberleri  / DHA

Mersin'de bir erkek bir kadın eşarpla ellerini birbirine bağlayıp içinde bulundukları otomobili denize sürerek intihar etti.

Mersin'de dün gece kuru sıkı tabancayla havaya ateş ettikten sonra, eşarpla ellerini birbirine bağlayıp içinde bulundukları otomobili denize sürerekintihar eden kadın ve erkeğin Sakarya'da yaşadıkları ortaya çıktı. 35 yaşındaki Yaşar Topçu'nun evli 3 çocuk babası, 30 yaşındaki Zerrin Kaya'nın da yine evli 2 çocuk annesi olduğu belirlendi. Birlikte intiharın ardında 'umutsuz aşkın' yattığı öne sürüldü. nbsp;Atatürk Parkı'nda 34 SC 088 plakalı otomobil içerisinde havaya ateş ettikten sonra otomobili denize sürerek ölüme giden Zerrin Kaya ve Yaşar Topçu için, Sakarya'da ailelerinin 3 Ocak günü kayıp başvurusunda bulundukları anlaşıldı. nbsp;Denizden cesedi çıkartılan 'umutsuz aşk' kurbanlarından Yaşar Topçu'nun, Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde inşaatlarda fayans işinde çalıştığı, Zerrin Kaya'nın da Erenler İlçesi'nde oturduğu belirtildi.
Yaşar Topçu'nun eşinin 3 Ocak tarihinde 'Eşim otomobille kayboldu' diyerek Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne, Zerrin Kaya'nın ailesinin de aynı tarihte Dumlupınar Polis Merkezi'ne kayıp başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı.
Emniyet yetkilileri ikili arasında aşk ilişkisi olduğunun sanıldığını, ikisinin de evli ve çocuklu olması nedeniyle ilişkilerinin sonu olmadığını düşünerek birlikte ölümü seçtiklerinin değerlendirildiğini belirtti.


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...