Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Amrabat, Antalyaspor'da

Amrabat, Antalyaspor'da

SPOR Haberleri

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, G.Saray'dan Amrabat'ı kiralamak üzere olduklarını belirtti.

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer NTV Spor'da katıldığı canlı yayında, Galatasaray'dan Amrabat ile görüşmelerde bulunduklarını ve oyuncu ile anlaşmaları durumunda sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrolarına katacaklarını açıkladı.
İşte Gencer'in sözleri...
"Bugün sabahtan itibaren bana herkes Amrabat'ı sordu. Şu anda henüz herhangi bir şey yok. Amrabat'la ilgili biz şu ana kadar görüşmedik. Ama bunun yanında biz Galatasaray kulübü ile gerekli konularda anlaştık. Galatasaray kulübü ile hiçbir sorunumuz yok. Tabii ki bu tür transferler futbolcunun da kabul etmesi ile olur. Amrabat'a bugün itibariyle ilettik. Bugün sabah Amrabat'la Galatasaray tarafından gerekli görüşmeler yapıldığı bilgisi geldi. Ona iletilmiş. Yarın o da Türkiye'ye geldikten sonra konuşacağız. Bir problem yaşayacağımızı tahmin etmiyorum. İnşallah 2. yarı Antalyaspor'da olacak."
"Şu anda yarın kulübüne gelecek. Kulübü ile görüşmeler olduktan sonra bir takım görüşmeler yapılacak. Sayın Lütfi Arıboğan ve Ünal Aysal ile beraberlerken bir görüşme oldu, Kulüpler Birliği toplantısına gittiğim zaman. Kiralık olarak bir görüşme oldu. Galatasaray Kulübü, Antalyaspor'a gitmesinde bir sakınca olmadığını söylemiş. Bir problem çıkacağını zannetmiyoruz."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...