Emrah Başsan: Üç büyükler peşimde

Emrah Başsan: Üç büyükler peşimde

SPOR Haberleri

Medical Park Antalyaspor'un genç orta saha oyuncusu Emrah Başsan, "Üç büyüklerden gelen teklifler var." dedi.

Medical Park Antalyaspor'un genç orta saha oyuncusu Emrah Başsan, "Üç büyüklerden gelen teklifler var. Futbolda her an, neyin ne olacağı bilinmiyor. Çünkü futbolda her şey anlık oluyor. Ben Medical Park Antalyaspor'un oyuncusuyum. Ama tabi ki transfer gelir, Medikal Park Antalyaspor Kulübü anlaşır, benim de rızam geçerse, 'Neden olmasın' diyebilirim" dedi.Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Ligi'nde ikinci yarı hazırlıklarını, teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki antrenmanla sürdürdü. Süper Lig'e verilen devre arası iznini ülkelerinde geçiren İnsa, Vederson, Isaac ile Baros antrenmana katılmadı.
Yabancı futbolculardan kaleci Fornezzi ve Diarra'nın yer aldığı antrenmanda futbolcular 5'erli gruplar halinde laktat testinden geçti. Performansları değerlendirilen sporcular, hafif tempo koştu. Test sonucuna göre futbolculara özel antrenman programı düzenleneceği ifade edildi. Teknik direktör Aybaba da futbolcuların performans değerlerini yakından takip etti.
LİGDE HEDEF ÜST SIRALAR
Antrenman sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Emrah Başsan, takım olarak ilk yarıyı istedikleri sırada bitiremediklerini, ikinci yarıda performanslarını sahaya en iyi şekilde yansıtarak üst sıralarda yer almayı hedeflediklerini belirtti. 21 yaşında olduğunu ve ilk yarıda gösterdiği performanstan memnun olduğunu anlatan Başsan, performansını artırarak, asist ve golleriyle takımına daha fazla puan kazandırmak istediğini ifade etti. Başsan, ligin ikinci yarısını Medical Park Antalyaspor takımına ve Antalya şehrine yakışan üst sıralarda tamamlamayı istediklerini söyledi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...