Sezer Öztürk taburcu edildi

/ Kaynak: AA
Sezer Öztürk taburcu edildi

SPOR Haberleri  / AA

Almanya'nın Velbert şehrinde çıkan kavgada bıçakla yaralanan Beşiktaşlı futbolcu Sezer Öztürk, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Almanya'nın Velbert şehrinde çıkan kavgada bıçakla yaralanan Beşiktaşlı futbolcu Sezer Öztürk, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Öztürk'ün menajeri Özkan Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Öztürk'ün sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, "Sezer, bugün öğlen saatlerinde nbsp;Niederberg Hastanesinden taburcu edildi. Sağlık durumu iyi. Kas ve doku zedelenmesi yok. herhangi bir ameliyat söz konusu da değil. Sezer, üç hafta sonra antrenmanlara başlayabilecek. Yaklaşık iki hafta içinde Türkiye'ye dönecek" diye konuştu. Menajer Doğan ayrıca Sezer Öztürk'ün yoğun bakımda tedavi gören kuzeni Fırat Dilek'in hayati tehlikeyi atlattığını vurguladı. Beşiktaş'ın genç futbolcusu Sezer Öztürk, 4 Ocak'ta akşamı Velbert'teki bir dans okulunun lokalinde çıkan kavgada bıçakla sağ kolu ve sağ baldırından yaralanmıştı. nbsp;

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...