Fenerbahçe ikinci yarı hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe ikinci yarı hazırlıklarına başladı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının hazırlıklarına başladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde ikinci yarının ilk antrenmanını yapan sarı-laciverli futbolcuların, çalışmaya ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladığı belirtildi. Antrenmanın çabukluk çalışmasıyla sona erdiği ifade edildi. Antrenmana gribal enfeksiyon rahatsızlığı bulunan Caner Erkin'in katılmadığı, sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu'nun ise takımdan ayrı çalıştığı bildirildi. Sarı-lacivertli takım, akşam saatlerinde ikinci yarı hazırlıklarını için kamp yapacağı Antalya'ya gidecek. nbsp;
Gökhan ve Salih'in doğum günü kutlandı nbsp;
Fenerbahçeli futbolcular Gökhan Gönül ile Salih Uçan'ın doğum günleri antrenmandan önce kutlandı. Yeni yaşlarını kendileri için hazırlanan doğum günü pastasını keserek kutlayan Gökhan (29) ile Salih'in (20), arkadaşlarının tebriklerini kabul ettikleri belirtildi. Kendileri için hazırlanan pastayı üfleyen iki futbolcunun, teknik heyete ve takım arkadaşlarına da teşekkür ettikleri kaydedildi. Öte yandan Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen ve yaklaşık 10 bin kişinin oy kullandığı "Yılın Yıldızları" anketinde Gökhan Gönül'ün yılın sporcusu seçildiği açıklandı. Gökhan'ın ödülünü antrenmandan sonra Yrd. Doç. Dr. Bülent Alıcı ve öğrencilerden aldığı belirtildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...