Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İspanya'da Di Maria krizi

İspanya'da Di Maria krizi

SPOR Haberleri

Real Madrid'in başarılı oyuncusu Di Maria, ülke gündeminde zirvede

Ülkenin spor gazetelerinden Marca, La Liga'nın 18. haftasında Real Madrid'in Celta Vigo'yu 3-0 yendiği maçta oyundan alınan Di Maria'nın sahadan çıkarken, taraftarın ıslıklarına kaba bir jestle karşılık verdiği ve bunun üzerine kulüp içinde bu futbolcu hakkında disiplin soruşturması başlatıldığını iddia etti. Real Madrid'in, Di Maria'nın saha dışına alınırken yaptığı hareketle ilgili Arjantinli futbolcunun görüşüne başvuracağı öne sürüldü.


Soruşturma iddiası ile ilgili bir açıklama yapmayan Real Madrid Kulübü ise Arjantinli futbolcunun kulübün resmi internet sitesine verdiği demeci yayımladı.


Di Maria'nın internetteki demecinde şu ifadeler yer aldı:


''Bernabeu taraftarı başta olmak üzere asla kimseye hakaret etmek gibe bir niyetim olmadı. Oyundan çıkarken benim yaptığım bir jestten konuşuluyor, ama kimseye yönelik değildi. Eşimin ve kızımın da olduğu bir statta böyle bir hareket asla yapmam. Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Yanlış anlamadan kaynaklanan bir dedikodu olduğunu düşünüyorum.''


Di Maria ayrıca bir yabancı radyoya verdiği demeçte ise ''Belki de İspanyol basını beni sevmiyor, çünkü mülakat vermiyorum. Beni, kulüp ve taraftarlarla karşı karşıya getirmek istiyorlar. Beni öldürmek için her zaman bir şey yapmamı bekliyorlar'' ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...