Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fikret Orman'dan Ronaldinho açıklaması: 'Almak kolay ödemek olay'

Fikret Orman'dan Ronaldinho açıklaması: 'Almak kolay ödemek olay'

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Ronaldinho'nun Beşiktaş'a gelmesi halinde Türk futbol tarihinin en büyük transferine imza atacaklarını söyledi.

Ronaldinho'nun Beşiktaş taraftarlarını heyecanlandırmasını doğal karşılayan Başkan Fikret Orman, sporx'e yaptığı açıklamada "Ronaldinho normal birisi değil. Anormal bir futbolcu" diye konuştu. Brezilyalı oyuncunun transferinin gerçekleşmeme ihtimalinin de bulunduğunun unutulmamasını isteyen Orman, "Bizim ödeyebileceğimiz rakamlar belli. Bunu kabul ederse transfer gerçekleşir. Teklifimizi yaptık, bekliyoruz" ifadelerini kullandı. Ronaldinho'yu sıradan bir transfer hamlesi olarak görmediklerini belirten siyah-beyazlıların başkanı, "Transfer gerçekleştiği takdirde Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük oyuncusunu transfer edeceğiz. Ronaldinho, altın ayakkabı almış, FIFA tarafından yılın futbolcusu seçilmiş bir isim. Twitter'da 8 milyondan fazla takipçisi olan bir oyuncu. Böyle bir kariyere kulüp de, sponsorlar da yatırım yaparlar. Ronaldinho'ya verilecek paranın yarısını sponsordan alarak tekrar kulübün kasasına sokabiliriz" diye konuştu. nbsp;
Ronaldinho isminin Beşiktaş'ın marka değerine katkı sağlayacağını sözlerine ekleyen Orman, "Ronaldinho'yu uçağa bindirip İstanbul'a getirmek çok kolay. Bunu yapmak için de sözleşme imzalamak yeterli oluyor. Bugüne kadar birçok transfer bu şekilde gerçekleşti. İmzayı attırıp getiriyorlardı. Nasıl ödeyeceğiz diye düşünen olmuyordu. Geçmişteki gibi sözleşme imzalatıp nasıl ödeneceğini düşünmeyen bir yönetim anlayışımız olsaydı, Ronaldinho çoktan Beşiktaş'taydı" diyerek Yıldırım Demirören zamanında yapılan transferlere gönderme yaptı. Başkan Orman, bu transferin gerçekleşme ihtimaliyle ilgili olarak da "Bir kere bu işin çok parayla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Şu anda tahminim Ronaldinho'nun amacı yazın oynanacak olan Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nın kaptanı olarak sahada yer almak. Yani transferin çok da paraya endeksli olduğunu düşünmüyorum. 4 olmuş, 5 olmuşla ilgili değil konu. Gelmek istiyorsa gelir, üçe-beşe bakmaz" dedi. Beşiktaş Roni'ye en son yıllık 6 milyon euro teklif etmişti.
Almeida'ya talip var
Öte yandan Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Portekizli golcü Hugo Almeida'yı İngiliz ekiplerinden West Ham'ın takibe aldığı iddia edildi. SkySports'un haberine göre West Ham, forveti Andy Carroll'un sakatlığı ve formsuzluğu sebebiyle yeni bir golcü arayışına girip Beşiktaş'ta bu sezon patlama yapan Almeida için teklif yapmaya hazırlanıyor.
HÜSEYİN?EROĞUL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...