Huban'ın cenazesi İstanbul'a gönderildi

Huban'ın cenazesi İstanbul'a gönderildi

MAGAZİN Haberleri

Marmaris'te geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Huban Öztoprak'ın cenazesi İstanbul'a gönderildi.

Dün gece yaşamını yitiren 26 yaşındaki Öztoprak'ın cenazesi, işlemlerin ardından ailesine teslim edildi. 07.30 sıralarında hastaneden çıkartılan cenaze, ambulansa konularak Dalaman Havalimanı'na götürüldü. Öztoprak'ın ailesi ve arkadaşlarının oldukça üzgün oldukları gözlendi. Cenazenin uçakla İstanbul'a götürüleceği, burada düzenlenecek törenle toprağa verileceği belirtildi. Bu arada genç oyuncunun ölümü sanat dünyasında da üzüntüye neden oldu. Çok sayıda sanatçı, sosyal medya üzerinden yayınladıkları mesajlarla Öztoprak ailesine başsağlığı, Huban Öztoprak'a ise rahmet diledi.
10 gün sonra yeni yaşına girecek Öztoprak, "Elde Var Hayat", "Sınav", "Son Ağa", "Vision", "Hava Limanı İyi Uçuşlar", "Taksi" ve "Hayat Bilgisi" dizileri ile "Büyük Günah", "The İmam", "Adab-ı Muaşeret" ve "Memleket Hikayeleri-3 Kız 1 Ana" adlı sinema filmlerinde rol almıştı. Armutalan beldesi Seyirtepesi mevkisinde 28 Aralık 2013'te, Datça'ya gösteri için giden İstanbul Kumbara Görsel Tiyatrosu ekibini taşıyan minibüs ile hafriyat kamyonunun çarpışması sonucu ağır yaralaran Huban Öztoprak, Marmaris Yücelen Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınmış, bu gece hayatını kaybetmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...