Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

14 aylık bebeğin akciğerinden iğne çıktı

/ Kaynak: DHA
14 aylık bebeğin akciğerinden iğne çıktı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Çin'de 14 aylık bebeğin akciğerinde 5 santimetre uzunluğunda iğne tespit edildi.

Jiangsu eyaletinde oturan anne, Lin Lin adındaki bebeğini öksürük ve yüksek ateş şikayetiyle hastaneye götürürken çekilen röntgen filmi ile şaşkına döndü. nbsp;Nanjing'deki bir hastanede yapılan tetkiklerde, 14 aylık erkek bebeğin akciğerinde 5 santimetre uzunluğunda iğne tespit edildi. Doktorlar, iğnenin pozisyonunu göz önüne alarak yutulması ya da kazayla saplanmasının mümkün olmadığını açıkladı.HURAFE KURBANI MI?
China Daily gazetesinde yayımlanan haberde, olayın bebeklere iğne saplanmasıyla ilgili bir hurafeyi hatırlattığı belirtildi. Ülkenin kuzeydoğusunda bir zamanlar hüküm süren inanışa göre, kız bebeklerin vücuduna iğne saplanması bir sonraki çocuğun erkek olmasını sağlıyordu. Heilongjiang eyaletinde bir babanın, Ağustos ayında 56 günlük kızının vücuduna dört iğne sapladığı belirlenince 10 yıl hapis cezası ile çarptırılmıştı. Jiangsu eyaletinde geçen yıl 11 aylık kız bebeğin vücudundan Mayıs ayında 1, Temmuz ayında 1 ve Ağustos ayında 4 iğne çıkarılmıştı. Chongqing kentinde 2005 yılında yaşanan olayda ise, 17 aylık bir çocuğun kalbine iğne saplandığı tespit edilmişti.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...