Grashoppers'tan Hajrovic'e şok sözler! 'Bekleneni...'

Grashoppers'tan Hajrovic'e şok sözler! 'Bekleneni...'

SPOR Haberleri

Hajrovic'in eski kulübü Grashoppers'ın basın sözcüsü,'son 1-2 aydır performansında da düşüş vardı. Bekleneni tam olarak veremiyordu' dedi.

Galatasaray, Grasshoppers'ın 22 yaşındaki orta saha oyuncusu İzet Hajrovic'in transferini bitirdi. Bosnalı futbolcu İstanbul'a geldi. Bu gelişmenin ardından, İsviçre ekibinin basın sözcüsü Adrian Fetscherin ilginç açıklamalar yaptı. nbsp;Grasshoppers'ın mali krizde olduğu için Hajrovic'i satmadığını ifade eden Fetscherin, "İyi para teklif ettiler ve sattık. Hajrovic de kariyerinde bir değişim yapmak istiyordu, transfer için istekliydi. Bu nedenle gönderdik. Onun takımımızdan ayrılışına bazı taraftarlar elbette olumsuz tepki gösterdi fakat genel olarak olumsuz bir şey yok. Çünkü sakatlık geçirmişti ve son 1-2 aydır performansında da düşüş vardı. Bekleneni tam olarak veremiyordu. Taraftarlarımız kulübe gelecek geliri de düşünüyor" ifadelerini kullandı.
"TEPKİLER OLUMSUZ DEĞİL"
İzet Hajrovic'in ayrılışıyla kadroda sıkıntı olmayacağını belirten basın sözcüsü Fetscherin "Alternatifleri hazır. Kadroda sıkıntı olmayacağı için genel olarak tepkilerin de olumsuz olduğunu söyleyemeyiz. Hajrovic'in mevkisinde Venezuelalı Frank Feltscher var. 25 yaşında. Çok iyi oyuncu. Onun alternatifi olarak Imran Bunjaku bulunuyor. 21 yaşında genç yetenek. Arnavutluk asıllı İsviçreli. Altyapımızda da yetenekli gençler var. Dolasıyla bir sıkıntı yok" diye konuştu.
"DROGBA VE SNEIJDER VAR"
Fetscherin, İzet'in Galatasaray'daki geleceği için ise şunları söyledi: "Çok arkadaş canlısı ve sıcakkanlıdır. İnsanlara uyum sağlar. Fakat futbol olarak uyum sağlayıp sağlayamayacağını bilmiyorum. Galatasaray'ın Juventus'u Şampiyonlar Ligi'nden elediğini biliyorum. Kadrosunda Sneijder, Drogba gibi çok ünlü isimler var. Fakat Türk futbolunu devamlı olarak takip etmediğim için de net bir şey söyleyemem." (Bugün)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...