Trabzonspor'da Oscar Cardozo heyecanı

Trabzonspor'da Oscar Cardozo heyecanı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Daha önce devre arasında mutlaka bir forvet alınacağını duyuran Trabzonspor, ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte çalışmalarını hızlandırdı.

Portekiz'in Benfica takımında forma giyen Paraguaylı Cardozo ile temaslarını sıklaştıran bordo-mavililer oyuncuyu Türkiye'ye gelmeye ikna etti. Trabzonspor-Cardozo görüşmelerini doğrulayan Portekiz basını da Paraguaylının Trabzonspor'un teklifini kabul ettiğini, bordo-mavili yöneticilerin Benfica'yı ikna etmeye çalıştığını yazdı. O Jojo gazetesi, Benfica'nın 2016'ya kadar sözleşmesi bulunan Cardozo'yu satmaya sıcak baktığını ancak bonservis bedelinin peşin ödenmesini talep ettiğini vurguladı. Karadeniz ekibi ise 4 taksitte ısrar ederken, Benfica yönetimi ayrıca banka teminatını şart koştu. Görüşmeler bu noktada tıkanırken, bir an önce işi bitirmek isteyen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu devreye girdi. Cardozo'nun menajeri Aytekin Eraybakan'a, "Bu işi en geç cuma gününe kadar bitirin" talimatını veren Hacıosmanoğlu'nun gelişmelerin durumuna göre pazartesi günü Portekiz'e giderek bizzat Benfica ile masaya oturacağı belirtiliyor. Uzun zamandır kulübünde mutsuz olan yıldız oyuncu, Teknik Direktör Jorge Jesus ile yaşadığı problemler sebebiyle Benfica'dan ayrılma kararı almıştı. Öte yandan bordo-mavililerin G.Saraylı Yekta ile prensipte anlaştığı ve sarı-kırmızılı takımla önümüzdeki günlerde masaya oturacağı öğrenildi. Karadeniz Fırtınası Eskişehirspor'dan Erkan Zengin için de bastırıyor. Eskişehirspor'un Trabzonspor'dan istediği bazı oyuncular karşısında Erkan Zengin'i takasla vermeye sıcak baktığı ve bu görüşmelerin birkaç gün içerisinde şekillenebileceği öğrenildi. Bu arada İtalya basınına göre, Trabzonspor Mohamed Sissoko'yla da prensipte anlaştı. Sportmediaset'in yaptığı haberde bir dönem Beşiktaş'ın da ilgilendiği 28 yaşındaki futbolcunun en son PSG'de forma giydikten sonra kulüpsüz kaldığı belirtildi.
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...