Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ankara'ya gelen Martins, görüştü ve gitti

/ Kaynak: AA
Ankara'ya gelen Martins, görüştü ve gitti

SPOR Haberleri  / AA

Gençlerbirliği'nin Ankara'ya getirdiği Nijeryalı ünlü forvet oyuncusu Obafemi Martins, parasal konularda anlaşılamaması üzerine başkentten ayrıldı.

Gençlerbirliği için Ankara'ya gelip 2 gün kalan Nijeryalı golcü Obafemi Martins, anlaşma sağlanamaması üzerine başkentten ayrıldı.Obafemi Martins pazar günü Ankara'ya gelip menajeriyle Gençlerbirliği Kulübü yöneticileriyle görüştü. Kulüp başkanı İlhan Cavcav'ın da bulunduğu dünkü görüşmelerde 29 yaşındaki forvetin talep ettiği ücret fazla bulundu ve anlaşma sağlanamadı.Gelişmeler üzerine Ankara'dan ayrılıp İstanbul'a giden Obafemi Martins'in, çeşitli takımlarla görüşmek üzere daha sonra İngiltere ile yıldız futbolcuların "son durağı" olan körfez ülkelerinden birine geçeceği öğrenildi.
Obafemi Martins
2001-2006 yıllarında İtalya'nın İnter takımında forma giyen Nijeryalı forvet, 2006-2009 yıllarında İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United için mücadele etti.
2010'da Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'a transfer olan, ancak Almanya macerası kısa süren Martins, Rus liginin önemli takımlarından Rubin Kazan'a gitti. Rusya'da da tutunamayan Nijeryalı futbolcu, yeniden adaya döndü ve Birmingham City'de kiralık olarak forma giydi.
Kariyerinde ikinci kez transfer olduğu İngiltere'de sakatlığı sebebiyle fazla şans bulamayan Martins, 2012'de bonservis bedeli olmadan İspanya'nın Levante takımı kadrosuna katıldı.
Attığı goller sonrası yaptığı akrobatik hareketlerle akıllarda kalan Nijeryalı oyuncunun bu macerası da hüsranla noktalandı. Eski günlerine bir türlü dönemeyen Nijeryalı forvet, son olarak ABD Major Lig ekiplerinden Seattle Sounders'ta forma giyiyordu.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...