Huban'ın cenazesi İstanbul'a getirildi

Huban'ın cenazesi İstanbul'a getirildi

GÜNDEM Haberleri

Muğla'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden oyuncu 26 yaşındaki Huban Öztoprak'ın cenazesi Dalaman'dan İstanbul'a getirildi.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanıp, bitkisel hayata giren ve 11 gündür tedavi gördüğü hastanede verdiği yaşam savaşını kaybeden oyuncu 26 yaşındaki Huban Öztoprak'ın cenazesi Dalaman'dan İstanbul'a getirildi.THY'ye ait bir uçakla bugün saat 12.50'de İstanbul'a getirilen Huban Öztoprak'ın cenazesini Atatürk Havalimanı Kargo Terminali'nde sanatçı arkadaşları akrabaları ve dostları karşıladı.Kargo terminali'nden alınan Huban Öztoprak'ın cenazesi daha sonra iki kuzeni tarafından yarın cenaze namazının kılınacağı Ataköy Camisinin gasilhanesine götürüldü.Huban Öztoprak'ın cenazesinin yarın Ataköy Camisi'nde kılınacak öğlen namazından sonra Topkapı mezarlığından toprağa verileceği blildirildi. Bilindiği gibi Datça'ya gösteriye giden İstanbul Kumbara Görsel Tiyatro Grubu'nun 10 oyuncusunu taşıyan minibüs, Seyirtepe Mevkii'nde, karşıdan gelen hafriyat kamyonuyla çarpıştı. Kazada 8 tiyatrocu yaralandı. İlçedeki hastanelere kaldırılan yaralılardan 7'si tedavilerinin ardından taburcu edilirken, minibüsün arka koltuğunda sıkışan ve durumu ağır olan tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Huban Öztoprak'ın, Özel Yücelen Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde solunum cihazına bağandı. Ailesi ve yakınları Huban'dan gelecek iyi haberleri beklerken, dün akşam saatlerinde umutlu bekleyiş acı ile son buldu. Huban'ın 20.30'da duran kalbini tekrar çalıştırmak için 1 saat süren müdahaleler sonuçsuz kaldı. 11 gündür yaşam savaşı veren Huban'ın ölümü yakınlarında üzüntü yaşattı.
HUBAN ÖZTOPRAK İÇİN ÜNLÜLER NE DEDİ?


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...