Baykal: 'Tedirginim'

Baykal: 'Tedirginim'

Politika Haberleri

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Cumhurbaşkanı Gül ile Çankaya'da yaptığı görüşme sonrası, tedirgin olduğunu belirtti.

Eski CHP Genel Başkanı Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Çankaya Köşk'ünde yaptığı görüşme sonrasında açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile yaptığı görüşmeye ilişkin, 17 Aralık operasyonu sonrasında ortaya çıkan tablonun çok olumlu olmadığını kedisine ilettiğini söyleyen Baykal, ''Parlamentoda uzun süreler görev yapmış biri olarak içinden geçtiğimiz sürecin olağan bir süreç olmadığını ifade ederek tedirginliğimi belirtmek istedim. Keşke bu temaslarımın sonucunda daha iyimser bir tablo çizebilme imkanını bulabilseydim. Öyle anlaşıyor ki yaşadığımız sıkıntılar devam edecek ve ben bunun doğal olmadığına inanmaya devam edeceğim. İçinden geçtiğimiz sürecin kriz olduğu çok nettir. Devletin temel organları ciddi bir çatışma içerisinde. 3 haftayı geçti halen fezlekeler gelmedi. Meclis o fezlekeleri bekliyor. Bu fezlekeler gelmeden hiç birimiz yargının etkili bir şekilde çalıştığını söyleyemeyiz. Erkler arasında uyum yok. İzmir ve İstanbul'da bir çatışma var ve biz bunu görüyoruz.'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...