Bir tweetle hakemliği bitti!

Bir tweetle hakemliği bitti!

SPOR Haberleri

TFF Amatör Futbol Disiplin Kurulu, attığı tweetleri olay olan hakem Ümit Çınarlı ile ilgili kararını verdi.

TFF Amatör Futbol Disiplin Kurulu attığı tweet mesajıyla gündeme oturan ve bir süre önce TFF Hukuk Müşavirliği tarafından disiplin kuruluna sevk edilen hakem Ümit Çınarlı ile ilgili kararını verdi.

Kurul, bugün yaptığı toplantıda hakem Ümit Çınarlı ile ilgili talimatlara aykırı harekette bulunmaktan takdiren ve teşdiden 6 ay hak mahrumiyeti cezası verilmesine karar verdi. Bu kararın Tahkim kurulu tarafından onanması halinde talimatlar gereği 3 aydan fazla ceza almasından dolayı Ümit Çınarlı'nın hakemlik hayatının sona ereceği belirtildi. nbsp;

Çınarlı attığı mesajlar sonrasında yaptığı açıklamada, "Ben hayvan haklarını savundum. Ben hiçbir etnik unsuru kastetmedim. TSK'nın yaptığı bir eylemi savundum. Silah kaçakçılığı yapan, askere kurşun sıkan insanları eleştirdim. Herhangi bir ırka karşı düşmanlık beslemem. Abartıldığını düşünüyorum. Cemal Süreya da Doğulu ama onu severim" demişti. (sporx)
Bir tweetle hakemliği bitti!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...